Sådan afmelder du dig holdtræning:
 
 
 Det er en forudsætning at du logget ind med din "Profil"
 
1) Du logger ind med din profil
 
 
 
 
 2) Du trykker på "BOOKING" i menuen og vælger nu det holdnavn du vil afmelde dig ved at trykke på AFMELD
 
 


3) Når du har trykket på afmeld, forsvinder den grønne markering og du er nu afmeldt
 
 
 
Tillykke du er nu afmeldt en holdtræning