Vil du af med fedtet, og kan du lide, at sveden drypper af dig til god musik, så skal spinning prøves 

Spinning, er ikke kun effektiv konditionstræning, men også et fremragende redskab til at brænde rigtig mange kalorier af. ALLE kan gå til spinning. Spinning er en sjov, effektiv og sikker træning med et højt forbrug af energi og god mulighed for at forbedre konditionen. Der skal motioneres 30 minutter om dagen, og minimum 2 gange om ugen med ”sved på panden". Og hvis der er noget spinning kan give, så er det røde kinder, sved, styrke, fornyet energi og ikke mindst en bedre kondition.

 

Intro til spinning:

Dette hold er for dig der gerne vil prøve spinning, uden at blive presset for hårdt, eller for dig der gerne vil spinne 1 time ved moderat intensitet.
Der bliver instrueret i de forskellige disipliner inden for spinning. Der vil blive kørt med korte intervaller. Ligeledes kan man under denne introduktion lære at stille cyklen korrekt.
Er det noget for dig, vil du meget hurtig prøve et af vores øvrige spinning hold
.

 

Spinning generalt:

Spinning er for alle både let og meget øvet motionister. Det er en stor fordel, at have deltaget på Intro spinning før man hopper på en rigtig spinning time. Timerne vil variere en del i intensiteten, og vil blive kørt med kortere eller længere intervaller og pauser. Hele vejen igennem vil det forbedre din kondition og udholdenhed. Kalorieforbrændingen er i top, og det vil fortsætte nogle timer efter, at du er hoppet af cyklen igen.

Er du helt ny og har du valgt ikke, at starte med en Intro time som vi anbefaler, så er det vigtigt, at du møder op i god tid, så du kan få hjælp til indstilling af cyklen før timen starter.Cyklerne har dual pedaler til systemerne SPD og LOOK og sko herfor kan benyttes

Bemærk at man skal tilmelde sig i bookingsystemet til spinning. Har man ikke booket sig på hold, kan man ikke forvente at der er plads på dette.
 
HUSK håndklæder til at ligge på gulvet for at opsamle sved