Spinning - Boost - Step - Crossgym Cirkeltræning - RIP - Yoga - Jumping fitness.

Vi garanterer fitness med et smil.
 
                                                 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

Kære medlemmer

Vi har nu efter en periode med det nye spinninglokale kommet frem til at vi må ændre vores oprindelig plan omkring at have spinning oppe i centeret. Der har fra forskellige sider været utilfredshed omkring forholdene i det nye rum og om den begrænsede plads på holdene.

Oprindeligt var der et ønske om at udvide centeret for at få plads til flere maskiner, mere gulvplads. Vi oplever også at der er mange medlemmer som benytter centeret som oplever ventetid og har ønsker til flere cardio maskiner. Hvis vi vælger at udvide lokalet som benyttes til spinning, begrænser vi den fremtidige udvikling for centeret da vi så indskrænker den plads vi har valgt at udvide med og maskinerne skal presses mere sammen.

Bestyrelsen i Herfølge Fitness har efter længere tids overvejelser besluttet at vi ikke har mulighed for at udvide spinninglokalet yderligere. Vi har fuld forståelse for at spinningteamet har et ønsket om at udbyde hold med mange cykler for at få en super fed oplevelse. Som forening er vi selvfølgelig også interesseret i det. Det skal dog være på realistiske vilkår som også tilgodeser vores andre 500+ medlemmer som benytter centeret.

Vi er dog fast besluttet på at vi skal tilbage til spinningshold hvor vi har plads til at have alle cykler med så vi har mulighed for at lave nogle fede hold og events. Vi har dog ikke mulighed for at kunne gøre dette i centeret. Derfor har Bestyrelsen i Herfølge Fitness besluttet at Spinnings holdene flyttes ned i SAL 1 igen. (Der var hvor holdet var før ombygningen)
Her vil der være plads til alle cykler. Vi har mulighed for at udvide med flere cykler hvis behovet skulle opstå.
Dette er måske ikke det ideelle ønske scenario for spinningholdene men det er den eneste mulighed Bestyrelsen i Herfølge Fitness ser på nuværende tidspunkt på den korte / mellemlange bane.

Vi regner med at flytningen af spinning til Sal 1 ikke kommer til at påvirke andre af de hold tilbud som vi har nu.

Nærmere dato for hvornår spinningsholdene flyttes meldes ud på hjemmesiden og Facebook. BOOKING vil samtidigt blive opdater.

Mvh.

Bestyrelsen, Herfølge Fitness

 
 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fra den 20.11.2019 vil holdene på spinning være reduceret til 6 deltagere. Der arbejdes på en løsning således der kan være flere deltagere på holdene.

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Centeret har åben dagligt fra 06.00 til 23.00

(Du skal dog være inde i hallen inden 22:15) 
 Herfølge Fitness tilbyder følgende holdtræninger: 
 
 Læs mere om vores hold i menuen "Info" i toppen
Der tages forbehold for ændringer i tiderne for holdene herover

Hvad koster det at træne i Herfølge Fitness?

I Herfølge Fitness kan du vælge 2 forskellige kontingenter
 
Betal for ½ år af gangen (marts til august og september til februar)
 
eller 
                 
                                                                              Betal måned for måned

Se vores priser her

Du kan melde dig ind i Herfølge Fitness når du er fyldt 15 år.